Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την αγορά ζητάει η Νοτοπούλου

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον εμπορικό κόσμο ζήτησε η επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” Κατερίνα Νοτοπουλου.
Εξαπολύει παράλληλα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για διαχειριστικές αστοχίες και οι παλινωδίες που έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
“Από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, η οικονομία της Θεσσαλονίκης καταρρέει εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών του «επιτελικού κράτους» και το αποκορύφωμα του κυβερνητικού χάους ήρθε χθες με το νέο «πάγωμα» της αγοράς.
Δεν αρκούν πλέον οι «εκκλήσεις» και τα Ευχολόγια της δημοτικής αρχής.
Ο κ. Ζέρβας μόλις προχθές είχε «σειρά συναντήσεων» στην Αθήνα με κορυφαία κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη για την πανδημία.
Δεν ενημερώθηκε για τις κυβερνητικές προθέσεις για την πόλη του;
Δεν μετέφερε τις κραυγές αγωνίας της αγοράς του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης στα κέντρα λήψης αποφάσεων;
Και σήμερα, που ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κάνει φιέστες στην ΠΥΡΚΑΛ!
Στα αζήτητα, δηλαδή, και πάλι η Θεσσαλονίκη!
Ας γίνει κατανοητό προς όλους. Δεν θα αφήσουμε τις τύχες της πόλης στα χέρια των «άριστων» και των «αμέριμνων».
Για το λόγο αυτό, καλώ αυτήν την ύστατη ώρα, όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις να συμπράξουμε από κοινού για τη σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα το λιανεμπόριο.
Γιατί όλη η πόλη δικαιούται να πληροφορηθεί καθαρά και ανοιχτά τις προθέσεις των αρμοδίων για την τοπική μας οικονομία στο εξής.
Θεωρώ, δε, επιβεβλημένη την παρουσία όλου του εμπορικού κόσμου στη συνεδρίαση και ζητώ να λάβει χώρα το δυνατόν συντομότερο.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος και πόροι για τη Θεσσαλονίκη. Εξαντλήθηκαν όλα, μαζί με την υπομονή μας”,

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ