Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Θέρμης με παρουσία δημάρχου

Μαζική ήταν η συμμετοχή των ηλικιωμένων στη χθεσινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΚΑΠΗ Θέρμης. Έπειτα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας,  οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών  στο καθιερωμένο τους ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας,  από το δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο. “Με δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία και κυρίως ενωμένοι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να παρακάμπτουμε τα εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα αυξημένο επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη μας με την αρωγή και τη βοήθεια φυσικά του δήμου Θέρμης και προσωπικά του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου”, σημείωσε, βαθιά συγκινημένος, ο επί 17 έτη πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης, Ανδρέας Βιολιτζής.

Τόνισε επίσης ότι «τα τελευταία 12 χρόνια ο ενιαίος δήμος Θέρμης αύξησε τις παροχές προς τα μέλη των ΚΑΠΗ κατά 50% , ενώ το ποσό που διαθέτει για αυτές διπλασιάστηκε, κάτι το οποίο δε συμβαίνει σε κανένα άλλο δήμο της χώρας».

 

Ευχαρίστησε επίσης τη δημοτική αρχή «που είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας» και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, να περπατούν για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα – δίπλα και όλοι μαζί.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε «τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε να πορευτούμε όλοι μας με περισσότερη αγάπη, γαλήνη και ηρεμία», προσθέτοντας παράλληλα «του χρόνου να μη λείπει κανείς από αυτήν την καθιερωμένη εκδήλωση». Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους βουλευτές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που όπως σημείωσε «δεν είναι κοντά μόνο σε γιορτές και εκδηλώσεις, αλλά είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε».

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, αρμόδια για θέματα των ΚΑΠΗ, Φανή Χατζηδημητρίου σημείωσε  πως «είναι πολιτική επιλογή της νεοσύστατης Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και της δημοτικής αρχής να συνεχίσει με κάθε τρόπο και με συγκεκριμένες δράσεις τη στήριξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, προσφέροντας συμπαράσταση και ενίσχυση προς όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δημιουργία».

Θερμές ευχές σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, απηύθυναν επίσης οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Σωκράτης Φάμελλος, Γιώργος Αρβανιτίδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι  Κωνσταντίνος Πάλλας και Μαγδαληνή Φιλιππιάδου κ.ά

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αθηνά Παπαδάκη, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Στέλιος Γκιζάρης, Στέλιος Αποστόλου, Αργύρης Μωραΐτης και Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέας Μεταλούλης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων  Θέρμης Τριαδίου Ευστάθιος Πιστέλας, Αγίας Παρασκευής Μαίρη Τζιουβάκα και Πλαγιαρίου Νίκος Κουλέτας,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Τσιφτελίδου, Δήμητρα Χίνη, Σάββας Φωτιάδης, Κωνσταντίνος Πάζης,  καθώς και οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ όλων των διαμερισμάτων του Δήμου όπως και εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων του δήμου Θέρμης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Φανή Χατζηδημητρίου και ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής παρέθεσαν γεύμα γνωριμίας στα νεοεκλεγέντα Συμβούλια όλων των ΚΑΠΗ του δήμου και τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία, γεμάτη υγεία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ