Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας της πρωτοβουλίας «Ημέρες Καλής Πράξης» στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και ώρες 14:00 – 18:00 θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (κατάστημα «Κωτσόβολος» Πυλαίας), Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος. Η δράση υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ημέρες Καλής Πράξης» της εταιρείας Κωτσόβολος υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.
Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα είναι σταθμευμένη έξω από το κατάστημα «Κωτσόβολος» Πυλαίας (FLORIDA Επιχειρηματικό Πάρκο, 10ο χλμ. Επαρχιακού δρόμου Θεσσαλονίκης, Πυλαία 570 01).
Στη διοργάνωση της δράσης θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής τους, όπως αυτοί ορίζονται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-Ε.ΚΕ.Α.
Όσοι/ες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συνδράμουν ως εθελοντές/ντριες αιμοδότες/τριες, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον σύνδεσμο της παρακάτω ψηφιακής πλατφόρμας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να γίνει καλύτερος προγραμματισμός της αιμοδοσίας. https://www.imerakalispraxis.gr/#rantevou

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ