Δωρεάν rapid tests από Δευτέρα στους δήμους Θέρμης και Ωραιοκάστρου

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στον δήμο Θέρμης και Ωραιοκάστρου.

Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Μαρτίου τα rapid tests θα γίνουν στο Κέντρο Covid του δήμου, δίπλα από το κλειστό γήπεδο Τριαδίου.

Θα αφορούν τους κατοίκους της Θέρμης και του Τριαδίου και θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Δωρεάν τεστ θα γίνουν και την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στην Κοινότητα Τριλόφου. Θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του ΚΑΠΗ, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Ανάλογους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στο Ωραιόκαστρο και στο Μελισσοχώρι κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Δευτέρα και την Παρασκευή, 22 και 26 Μαρτίου 2021, στο Ωραιόκαστρο και στο Μελισσοχώρι, αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πλατεία Χ. Χαραβόπουλου έναντι του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου και την Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021, στην κεντρική πλατεία Μελισσοχωρίου, και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πεζούς πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ