Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου σε δήλωσή της σχετικά με το θέμα ανέφερε:
“Μετά από μια δύσκολη περίοδο μακρόχρονης αποχής από την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, τα σχολεία μας άνοιξαν και τα παιδιά μας επέστρεψαν στην κανονικότητα και στον φυσικό τους χώρο, που είναι το σχολειό τους.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως κάθε χρόνο, έρχεται αρωγός σε γονείς και παιδιά υλοποιώντας δωρεάν Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων της δικαιοδοσίας του, σε μαθήματα όλων των τάξεων Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου καθώς και Ξένων Γλωσσών.
Το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες της πόλης, καθώς και εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση, αλλά και από πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά στη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος, στους οποίους απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα. Έτσι όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να στηρίξουμε τις οικογένειες της πόλης μας στη δύσκολη αυτή συγκυρία”.
Τα μαθήματα θα γίνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132) και στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» (Σπάρτης 6Α).
Πληροφορίες για τις αιτήσεις μαθητών δίνονται στα τηλέφωνα 2313318663 και 2313318666 (ώρες: 07:00 – 15:00) και για την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στην πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/…/reenforcement/student/
Πληροφορίες για τις αιτήσεις εκπαιδευτικών και της γραμματειακής υποστήριξης δίνονται στα τηλέφωνα 2313 318666 (ώρες: 07:00 – 15:00) και 2310 274696 (ώρες 16.00 – 21.00

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ