Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε εξέλιξη η διανομή τροφίμων στους ευπαθείς δημότες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χτες η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς πολίτες του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις ημέρες του Πάσχα. Χθες (12/4) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και ΚΕΠ Χάρη Αηδονόπουλο παραβρέθηκε στη διανομή τροφίμων στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα και συνομίλησε με τους δημότες.

«Αυτές τις μέρες όλοι περιμένουμε κάτι όμορφο, όλοι περιμένουμε τη θαλπωρή, ένα τραπέζι γεμάτο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας, ώστε τουλάχιστον να προσφέρουμε αυτά που κάνουν ένα γεμάτο τραπέζι», δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

«Έχουμε οργανώσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων συνανθρώπων μας», τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί αύριο στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα στον χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Μοναστηρίου 53-55). Παράλληλα στους χώρους διανομής συσσιτίων του Δήμου Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται διανομή πακέτων για τις 300 ωφελούμενες οικογένειες της Παροχής Συσσιτίου, πέραν του καθημερινού συσσιτίου που λαμβάνουν.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023 στις 12.30 το μεσημέρι, σε συνεργασία με τη «LIDL HELLAS», θα πραγματοποιηθεί διανομή εορταστικού γεύματος σε πακέτο, από τους έξι χώρους διανομής των συσσιτίων σε 750 ωφελούμενους.

Για την ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα των αστέγων της πόλης που είναι ωφελούμενοι των Δομών Αστεγίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Υπνωτήριο Αστέγων και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων), θα πραγματοποιηθούν δράσεις κοινωνικοποίησης και στήριξης. Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023 θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους των Δομών Αστεγίας 170 μερίδες εορταστικού γεύματος σε πακέτο. Τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί γεύμα σε εορταστικό περιβάλλον στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων για 150 αστέγους ωφελούμενους της Δομής. Την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου 2023 θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους των Δομών Αστεγίας 170 μερίδες εορταστικού γεύματος σε πακέτο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ