Δήμος Θέρμης: Συνεχίζονται και την Μ. Εβδομάδα τα rapid test

Συνεχίζονται και την Μεγάλη Εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. 

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν rapid tests στην κοινότητα της Περιστεράς, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου rapid tests θα γίνουν στην Κοινότητα της Νέας Ραιδεστού, στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος. Οι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ