Δήμος Θέρμης: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Πλαγιάρι προς Περαία

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου ο οποίος συνδέει το Πλαγιάρι με την Περαία, γνωστός ως προέκταση Αγελαδόστρατας. Η ασφαλτόστρωση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Θέρμης», προϋπολογισμού 4.595.566,69€.

Έτσι, από χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 δόθηκε στην κυκλοφορία πλήρως ασφαλτοστρωμένο το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή μετακίνηση των πολιτών από το Πλαγιάρι προς την Περαία και αντιστρόφως.

Συγκεκριμένα. στο πλαίσιο βελτίωσης του συγκεκριμένου οδικού τμήματος,  πραγματοποιήθηκε αρχικά ρίψη ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώση καθ’ όλο το πλάτος της οδού προκειμένου
να εξομαλυνθεί το κατάστρωμα της οδού το οποίο είχε υποστεί κατολισθήσεις τοπικής φύσεως και έπειτα έγινε  διάστρωση του δρόμου με άσφαλτο κυκλοφορίας  κοινής χρήσης συμπυκνωμένου πάχους 5 εκατοστών.

 

«Καθημερινά, εκτελούμε έργα ασφαλτοστρώσεων σε όλους τους οικισμούς του δήμου Θέρμης με στόχο την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Τα έργα υλοποιούνται με βάση τις υποδείξεις των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων και εκτός από τους οικισμούς αφορούν και αγροτικούς δρόμους», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Γαντάς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ