Δήμος Θέρμης: «Λούνα παρκ» της ανακύκλωσης στον Τρίλοφο με συμμετοχή 400 παιδιών

Περίπου 400 μαθητές και μαθήτριες του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Τριλόφου συμμετείχαν στη δράση ανακύκλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Τη δράση διοργάνωσε ο δήμος Θέρμης δια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων Τριλόφου, έλαβαν μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι Λούνα Παρκ, το οποίο στήθηκε στην πλατεία της Κοινότητας και είχε ως θέμα του την εξοικείωση με την ιδέα της ανακύκλωσης. Συμμετέχοντας σε διάφορα παιχνίδια τα παιδιά έμαθαν παίζοντας και έπαιξαν μαθαίνοντας, για την αξία της ανακύκλωσης.

 

Όπως είναι γνωστό ο δήμος Θέρμης ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια, για πρώτη φορά στη Β. Ελλάδα, το πρόγραμμα της χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας, μέσα από το σύστημα των μπλε κάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και άλλους δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό κατάφερε να πετύχει σημαντικές επιδόσεις στον τομέα της ανακύκλωσης, καταλαμβάνοντας μία από τις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των δήμων σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ