Δήμος Πυλαία – Χορτιάτη: Πρόσκληση στους καλλιτέχνες για να ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022

H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022.

Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου επετειακού καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2022 που συμπεριλαμβάνει τη στήριξη των καλλιτεχνών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€ (μικτά) για κάθε εκδήλωση (1240 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν:

1. Αναλυτική Πρόταση
2. Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Οι τεχνικές προδιαγραφές για τυχόν ηχητική κάλυψη κ.λ.π καλύπτεται από τους διοργανωτές μέχρι του ποσού των 250€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Τυχόν επιπλέον τεχνικές απαιτήσεις βαρύνουν και καλύπτονται από τις καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες που θα επιλεχθούν.

Από σήμερα η κατάθεση προτάσεων

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων Παρασκευή 14|01|2022 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28| 02|2022.

Το email Υποδοχής Προτάσεων είναι το opencallconservatory@gmail.com.

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από την Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Παρασκευή ( Βίβιαν) Λιόλιου, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα άτομο από το Καλλιτεχνικό Διδακτικό προσωπικό της ΚΕΠΑΠ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ