Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Υπόγειας Διάβασης

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Αθλητισμού, ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η καθημερινή λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης στη Σταυρούπολη, στη συμβολή των οδών  Λαγκαδά  και Καλαβρύτων.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/  εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή.

Απαραίτητη για την εγγραφή σας η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας (καρδιολόγου ή παθολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής).

Προσωρινό ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 11:00 – 19:00 και Τρίτη, Παρασκευή 08:00 – 15:30.

Το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ σας περιμένει να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι την ημερομηνία που θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα για την πλήρη λειτουργία του Γυμναστηρίου.

Οι πολίτες μπορούν  να εγγραφούν για να κάνουν χρήση της Αίθουσας των Βαρών, που είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα αντιστάσεων και όργανα γυμναστικής, όπως εργοδιάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά. Το γυμναστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρους, καταρτισμένους γυμναστές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να παίξουν πινγκ πονγκ, μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, να δανείζονται ρακέτες και μπαλάκια από τη γραμματεία, προσκομίζοντας ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης διαθέτουν και να εξοικειώνονται με το άθλημα στο τραπέζι του πινγκ πονγκ που είναι διαθέσιμο για τους πολίτες ακριβώς έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου.

Η δυνατότητα άθλησης στην Αίθουσα των Βαρών, ισχύει για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και σε εφήβους 15 – 18 ετών (γεννημένοι του 2008 και μεγαλύτεροι, με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα).

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Προκειμένου λοιπόν να εγγραφείτε στις Δραστηριότητες θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνης σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής» – Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό)

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

Για κάθε αίτηση σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδό της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον σας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού που παρέχει η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού εκσυγχρονίζονται και  είναι διαθέσιμες μέσω του Internet για τους πολίτες.

Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση του τμήματος Αθλητισμού, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των πολιτών.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για διευκρινίσεις και τυχόν ερωτήσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2310 643635

➢Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

➢Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά  & Καλαβρύτων

Dimos-Pavlou-Mela

Dimos-Pavlou-Mela

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ