Δήμος Παύλου Μελά: Συλλογή σχολικών ειδών για οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ανέλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει δράση συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών, που αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες .

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η Παιδική Ομπρέλα με τη συνεργασία του Τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνέλεξαν σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιες, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, σχολικά αξεσουάρ κ.α.), με σκοπό να γεμίσουν οι σχολικές  τσάντες των παιδιών, των οποίων οι γονείς είναι ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών του δήμου.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου, εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά και τονίζει την ανάγκη, όλα τα παιδιά να έχουν γεμάτες σχολικές τσάντες.

Επίσης να τονίσουμε ότι σχολικά είδη θα μοιράζονται καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο τηλ: 2310 604904 και στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 152 με Γ. Ρίτσου, Σταυρούπολη.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά που επέδειξαν  για την δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών οι παρακάτω χορηγοί , είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα είδη, που θα συμβάλλουν στην ισότιμη συμμετοχή, στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών και σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών .

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ