Δήμος Παύλου Μελά: Έναρξη λειτουργίας των προγραμμάτων άθλησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Αθλητισμού, σας ενημερώνουν ότι, ξεκινάει σε πλήρη καθημερινή λειτουργία το δημοτικό γυμναστήριο στην υπόγεια διάβαση και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Αθληθείτε στο γυμναστήριο στην υπόγεια διάβαση

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/  που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα www.pavlosmelas.gr, εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή.

Απαραίτητη για την εγγραφή η ιατρική βεβαίωση.

Προσοχή: Ο μήνας της χρέωσης αρχίζει να ισχύει με την έγκριση της αίτησής  σας. Για το λόγο αυτό στείλτε την αίτηση όταν επιθυμείτε να αρχίσετε τη γύμνασή σας. Όταν λήξει ο μήνας για τον οποίο πληρώσατε και δεν επιθυμείτε να αρχίσετε τη γύμναση αμέσως μετά τη λήξη, θα πρέπει να κάνετε διακοπή της αίτησής σας και να την ενεργοποιήσετε ξανά, την ημερομηνία που επιθυμείτε να γυμναστείτε ξανά, οπότε και ο μήνας σας θα μετράει από τότε. Απαραίτητα για την χρήση των οργάνων του γυμναστηρίου, πετσέτα και καθαρό ζευγάρι υποδημάτων.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν και να εγγραφούν για να κάνουν χρήση της Αίθουσας των Βαρών, που είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα αντιστάσεων και όργανα γυμναστικής, όπως εργοδιάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά, καθώς και να συμμετέχουν στα προγράμματα της αίθουσας. Το γυμναστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρους, καταρτισμένους γυμναστές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν πινγκ πονγκ, μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, να δανείζονται ρακέτες και μπαλάκια από τη γραμματεία, προσκομίζοντας ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης διαθέτουν και να εξοικειώνονται με το άθλημα στο τραπέζι του πινγκ –πονγκ που είναι διαθέσιμο για τους πολίτες ακριβώς έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου.

Σας περιμένουμε να συμμετέχετε τις καθημερινές από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:30.

Υπάρχει δυνατότητα άθλησης:

➢στην Αίθουσα των Βαρών, με τη δυνατότητα  συμμετοχής για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και για τους εφήβους  από 15 έως 18 ετών -γεννημένοι του 2008 και μεγαλύτεροι -με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα και

➢σε προγράμματα αίθουσας.

 

Για την εγγραφή σας: είναι υποχρεωτική η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΡΑΦΗΣ           

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 643635

➢Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

➢Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά & Καλαβρύτων

 

Dimos-Pavlou-Mela

Dimos-Pavlou-Mela

Dimos-Pavlou-Mela

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ