Δήμος Παύλου Μελά: Εγκαίνια Κέντρου Κοινότητας βρεφικής φροντίδας με Παράρτημα Ρομά

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά με Παράρτημα Ρομά και του χώρου Βρεφικής Φροντίδας & Σημείου θηλασμού, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ., στο κεντρικό κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Λήμνου 2, στη Νικόπολη της ΔΕ Σταυρούπολης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής είχε εγκαινιάσει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 τον  πρώτο Χώρο Βρεφικής Φροντίδας – Σημείο Θηλασμού, στην Ευκαρπία, ταυτόχρονα με τη διεύρυνση των αιθουσών δράσης της Παιδικής Ομπρέλας, στον πρώτο όροφο του δημοτικού κτηρίου, επί της οδού Παύλου Μελά 4, αποδεικνύοντας την έμπρακτη  στήριξη τρόπο στη σύγχρονη γυναίκα, που μάχεται να ανταπεξέλθει στους πολλαπλούς ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά είχε επισκεφθεί ο κ. Γιάννης Τσακίρης – Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κ. Νίκη Δανδόλου – Ειδική Γραμματέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Σεπτέμβριο του 2021, στις πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας του Παραρτήματος Ρομά και πλέον, με τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών  έφτασε η ώρα των επίσημων εγκαινίων για τη δομή που αγκαλιάζει ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ