Δήμος Ωραιοκάστρου: «Αγγέλων Έλευσις» στο Μελισσοχώρι με την ανακοίνωση της υλοποίησης του έργου ανάπλασης της ιστορικής πλατείας του χωριού

Η «Αγγέλων Έλευσις» στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου έφερε στους κατοίκους του χωριού την ευχάριστη ανακοίνωση της υλοποίησης ενός σημαντικού έργου, που θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει τη φυσιογνωμία του τόπου. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ανακοίνωσε στους κατοίκους ότι σε λίγες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση για την ανάπλαση της ιστορικής πλατείας Μελισσοχωρίου.

«Φέτος η γιορτή που κάνουμε για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ιδιαίτερη εξαιτίας του ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τις επόμενες ημέρες, θα υπογράψουμε τη σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας Μελισσοχωρίου, την ανάπλαση αυτής της ιστορικής πλατείας. Του χρόνου θα βρεθούμε εδώ, σε έναν πολύ όμορφο αναπλασμένο χώρο, που θα αναδεικνύει και την ιστορικότητα της περιοχής. Σε αυτό εδώ το Κοινοτικό Κατάστημα σε λίγες ημέρες, μαζί με τον πρόεδρο και όλο το Τοπικό Συμβούλιο θα υπογράψουμε τη σύμβαση που θα αλλάξει ριζικά τη φυσιογνωμία του Μελισσοχωρίου. Μέχρι τότε θέλω να επιστήσω την προσοχή σας, καθώς θα πρέπει όλοι να ΄΄βάλουμε λίγη πλάτη΄΄, για την ταλαιπωρία, την οποία θα έχουμε τους επόμενους έξι με οκτώ μήνες, λόγω των εργασιών που είναι απαραίτητο να γίνουν για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Εύχομαι το 2023 να είναι ελπιδοφόρο για όλους, εύχομαι από καρδιάς ότι μας στέρησαν τα προηγούμενα δύο χρόνια της πανδημίας να μας τα φέρει το 2023 και να είναι έτος χαράς και προόδου που θα βιώσουμε όλοι. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, υγεία σε όλους και του χρόνου μαζί να γιορτάσουμε στη νέα αναπλασμένη πλατεία», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, λίγο πριν την φωταγώγηση του δέντρου.

aggelwn eleysis melissoxwri 1

«Γνωρίζω δήμαρχε πως η νέα πλατεία θα προσφέρεται για να κάνουμε όμορφες εκδηλώσεις και θα αποτελεί έναν όμορφο χώρο όπου θα χαιρόμαστε να βρισκόμαστε. Θα υπάρχει μία ταλαιπωρία όσο διάστημα γίνονται τα έργα, να ξέρετε όμως όλοι ότι κάνουμε στην κυριολεξία έναν αγώνα δρόμου για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος τόσων χρόνων. Δήμαρχε, Παντελή Τσακίρη, ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση που έχουμε στα αιτήματά μας. Θα ταλαιπωρηθούμε, αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα χαρούμε με τα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται και με αυτά που προγραμματίζεται να γίνουν. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους του Μελισσοχωρίου που μας βοηθούν σε κάθε εκδήλωση, καλές γιορτές με υγεία και του χρόνου όλοι μαζί εδώ στη νέα μας πλατεία», είπε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος.

aggelwn eleysis melissoxwri 5

Στη συνέχεια δημοτική αρχή και κάτοικοι μέτρησαν αντίστροφα και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Μελισσοχωρίου και τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού.

aggelwn eleysis melissoxwri 4

Ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας, Αθανάσιος Καγιάς, παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που άνοιξε με τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα που έψαλαν τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Μελισσοχωρίου και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου.

aggelwn eleysis melissoxwri 6

Στη συνέχεια στήθηκε χριστουγεννιάτικο γλέντι με παραδοσιακούς χορούς, ενώ οι μικροί κάτοικοι του Μελισσοχωρίου διασκέδασαν με τον Αϊ Βασίλη, τον ξυλοπόδαρο και με ξωτικά.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ