Δήμος Ωραιοκάστρου: «Αγγέλων Έλευσις» στη Λητή με παραδοσιακά τραγούδια και παιχνίδια

Αγγέλων Έλευσις» στη Λητή με παραδοσιακά τραγούδια, δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα δεκάδες παιδιά υποδέχθηκαν στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου τον Αϊ Βασίλη, που επισκέφθηκε το χωριό τους για να μοιράσει δώρα και ευχές! Χθες το βράδυ έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Λητής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Λητής και τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής.

aggelwn eleysis liti 5

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, παίζοντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής, που έψαλλαν τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

aggelwn eleysis liti 6

«Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι μεγάλη και συγκινητική, καθώς ανταμώνουμε ξανά μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας. Η ατμόσφαιρα στο χωριό είναι γιορτινή και νιώθουμε πολύ όμορφα βλέποντας τα παιδιά να χαίρονται και να παίζουν. Εύχομαι σε όλες και σε όλους το 2023 να είναι ένας χρόνος ελπιδοφόρος και να φέρει στον καθένα από εμάς υγεία και κάθε καλό», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο χαιρετισμό του προς τους κατοίκους.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ