Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου: Προσφέρει δώρα για τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου

Ο δήμαρχος Κλ. Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος Χρ. Δεμερτζής παρέδωσαν τα δώρα για τα παιδιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Προσφέροντας δώρα για τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή χρονιά με υγεία, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής.

Κατά την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρέδωσαν τα δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και τις προϊστάμενες των κλινικών και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές.

Ο Γενικός Διευθυντής ευχαρίστησε εκ μέρους του Νοσοκομείου τη Δημοτική Αρχή Κορδελιού – Ευόσμου για την ευγενική χειρονομία, καθώς η ευχάριστη έκπληξη «φώτισε» από χαρά και ενθουσιασμό τα πρόσωπα των παιδιών, που λόγω  προβλημάτων υγείας πέρασαν τις μέρες των γιορτών μακριά από τις οικογένειές τους.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ