Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Χριστουγεννιάτικα “πακέτα αγάπης” στα Super Markets

Με την ευχή το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, που σηματοδοτεί την  άδολη αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά και την ανώνυμη κοινωνική αλληλεγγύη, να φθάσει σε όλα τα σπίτια και κυρίως σ’ εκείνα που τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δυσκολότερα και φτωχότερα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου καλούν όλους τους συνδημότες μας,  από σήμερα 21 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2022 να στηρίξουν την Δημοτική Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία για την συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διατεθούν προς ενίσχυση των ευάλωτων και ευπαθών οικογενειών του Δήμου μας, με προτεραιότητα στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.  

Για το σκοπό αυτό τοποθετήθηκαν ειδικά καλάθια στα  Σουπερ Μάρκετ του Δήμου μας, οι Διοικήσεις των οποίων ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στο  Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα Αλληλεγγύης, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αφήνουν ότι μπορούν κι επιθυμούν , προκειμένου να δημιουργηθούν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης.

Τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός όσο και η κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, ευχαριστούν τις διοικήσεις των Σούπερ Μάρκετ My market Σκλαβενίτης  Κρητικός Αφροδίτη Discount markt, για την συμμετοχή τους στο κοινό μέτωπο στήριξης προς τις οικογένειες  της τοπικής μας κοινωνίας, οι οποίες έχουν την ανάγκη όλων μας. και εύχονται σε όλους υγεία, αγάπη και προσφορά.   

Συγκεκριμένα οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν στα πακέτα αγάπης στα κάτωθι Σούπερ Μάρκετ 

  1. My market Ευόσμου                   25ης Μαρτίου  
  2. Σκλαβενίτης  Κορδελιού            Μοναστηρίου 
  3. Κρητικός Ευοσμου                      Μ.Αλεξανδρου κ Παπάγου 
  4. Αφροδίτη Ευόσμου                     Παπάγου 
  5. Discount markt                           Αχιλλέως 
  6. Discount markt Ευόσμου          28ης Οκτωβρίου 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ