Δήμος Καλαμαριάς: Δωρεάν μαθήματα υπαίθριας άσκησης για τους πολίτες

Τμήματα υπαίθριας άσκησης ενηλίκων ξεκινούν από την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης των αθλητικών προγραμμάτων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο “ Αριστοτέλης “ το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πόντου και περιλαμβάνει τμήματα εκγύμνασης για ηλικίες 18 – 65 .

Βασική προϋπόθεση σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είναι η διενέργεια και προσκόμιση  εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19 (self test ή rapid test ή PCR).

Κατά την προσέλευσή τους οι αθλούμενοι θα υπογράφουν στον “Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων στην Αθλητική εγκατάσταση”, όπου θα δηλώνουν ότι δεν έχουν συμπτώματα καθώς και την ημερομηνία διενέργειας του τεστ.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες παρακαλούνται να επικοινωνούν μέσω του  email : gymkalamaria@gmail.com, στέλνοντας το ονοματεπώνυμο τους και το τμήμα το οποίο επιλέγουν, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά και όλο τον μήνα Ιούνιο τα διαδικτυακά προγράμματα γυμναστικής με νέο ωράριο λειτουργίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο γραφείο του γηπέδου Αριστοτέλη στο τηλ. 2310449600.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ