Δήμος Καλαμαριάς: Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στα παιδιά των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, το ΚΕΠ Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο φύλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”,  θα πραγματοποιήσουν για τον μήνα Οκτώβριο, δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση, η οποία θα πιστοποιεί τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι γονείς θα πρέπει να δηλώσουν  εγκαίρως τη συμμετοχή των παιδιών τους  στα τηλέφωνα  2313 314 499 και 2313 314 525 της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις :

  • Η προσκόμιση κάρτας μέλους τριτέκνων ή πολυτέκνων ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
  • Η εγγραφή στην πλατφόρμα του ΚΕΠ Υγείας Καλαμαριάς (kepygeias.org)

Επιπλέον στις  26/09/2021 ο Δήμος Καλαμαριάς θα στηρίξει την επετειακή δράση «Βόλτα της Καρδιάς μας» για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» η οποία θα λάβει χώρα στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, με σημείο εκκίνησης από τις ομπρέλες του Ζογγόπουλου και τερματισμό στο Λευκό Πύργο.

«Η καρδιά μας χτυπάει μαζί με τις καρδιές των μικρών ηρώων, που αν και λαβωμένες δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας, μαθήματα αγάπης και αισιοδοξίας. Ο Δήμος Καλαμαριάς, πάντα θα στηρίζει τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες, τις οικογένειές τους και φυσικά τον πολύτιμο σύμμαχό μας, τον σύλλογο «Παιδικές Καρδιές», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, Εύα Ντόντη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ