Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Αγορά νέου υπερσύγχρονου λεωφορείου με ειδική ράμπα για ΑΜΕΑ

Με ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο 51 θέσεων καθήμενων (49 θέσεων καθήμενων +1 θέση ΑΜΕΑ + οδηγός) ενισχύεται από σήμερα, (22/04/2021) ο στόλος οχημάτων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων–Μενεμένης πρωτοπορεί και γίνεται κάτοχος ενός υπερσύγχρονου λεωφορείου με ειδική διαμόρφωση ανύψωσης για άτομα ΑΜΕΑ και με ελάχιστες εκπομπές καυσαερίων.

Η αγορά του λεωφορείου γίνεται σε συνέχεια της προμήθειας των δύο ηλεκτροκίνητων οχημάτων που εντάχθηκαν πρόσφατα στον στόλο του δήμου και αποκτήθηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Παρεμβάσεις για «καθαρές» αστικές μεταφορές και προώθησή τους στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης» με κόστος προμήθειας 252.836,00€.

Στην παραλαβή του νέου λεωφορείου παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και Καθαριότητας και Κίνησης κ. Γεώργιος Κουσίδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ