Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου: «Καλωσορίζω με χαρά στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» την Βασιλική Παντελίδου – Κουρκουβάτη»

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, καλωσορίζει στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» την Βασιλική Παντελίδου – Κουρκουβάτη, σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ολόκληρη η ανάρτηση: 
Το όραμα μου για ένα δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σύγχρονο, βιώσιμο, «πράσινο» υπερβαίνει τη θητεία μιας τετραετίας. Μια σειρά σημαντικών έργων, που είτε έχουν δρομολογηθεί, είτε έχουν ξεκινήσει, για να υλοποιηθούν απαιτείται χρόνος και η συστράτευση με ανθρώπους που μοιραζόμαστε τις ίδιες επιθυμίες και τους ίδιους στόχους. Ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να προσφέρουν στον τόπο τους, ώστε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.

Καλωσορίζω με χαρά λοιπόν στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» την Βασιλική Παντελίδου – Κουρκουβάτη, μια άξια επιστήμονα για να δώσουμε μαζί τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου του 2023, για το καλό του τόπου.

Μάχιμη δικηγόρος Θεσσαλονίκης παρ΄ Αρείω Πάγω, η κ. Παντελίδου, ζει στον Εύοσμο από το 2003, κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας στο «Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης Διαφορών» (LLM) και στο «Δίκαιο της Ενέργειας Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και ενεργειακή Πολιτική» (MSc).

Είναι μία δυναμική διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του ΥΔΔΑΔ σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις και του Chartered Institute of Arbitrators (CIArb) του Λονδίνου και διετέλεσε μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του ΥΔΔΑΔ για τη σύνταξη του νόμου 4512/2018 για τη διαμεσολάβηση.

Έχει έντονη πολιτική δράση, έχει δημοσιεύσει άρθρα για τη διαμεσολάβηση και την ενέργεια, εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Νομικών Σπουδών τους Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η κ. Παντελίδου, παντρεμένη με τον επίσης δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Παναγιώτη Κουρκουβάτη, είναι ενεργός πολίτης με ανησυχίες για τον συνάνθρωπο, ένας άνθρωπος που έχει να προσφέρει στα κοινά.

«Είμαι ευγνώμων που θα δώσω τον αγώνα μου στο πλευρό ενός ανθρώπου που έχει ξεχωρίσει για τις αρετές, όπως το ήθος και η ακεραιότητά του, αλλά και για τη διάθεση να προσφέρει στον τόπο του», δήλωσε η κ. Παντελίδου.

Βασιλική καλωσόρισες! Σ’ ευχαριστώ για τη συμπόρευση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ