«ΔιασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά» με το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

Με χορό, μουσική, σατιρικά τραγούδια, μιμήσεις και μεταμφιέσεις συνεχίζει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις διαδικτυακές μεταδόσεις εκδηλώσεων.

Στο θεματικό αφιέρωμα «ΔιασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά» θα προβληθούν μουσικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό. Το αφιέρωμα ανοίγει στις 28 Φεβρουαρίου το ελληνικό συγκρότημα ENCARDIA, το οποίο εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Η δράση υποστηρίζει το «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών – ΚΕΘΙΣ».

Τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης, 4 Μαρτίου, τη «σκυτάλη» θα πάρουν επτά εξαιρετικοί μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σαν παράσταση», βασισμένο σε διαχρονικά και τραγούδια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Η δράση υποστηρίζει τον «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών».

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου με το «Σατιρικόν», ένα αφιέρωμα στο ελληνικό σατιρικό τραγούδι από την εμφάνιση της ελληνικής δισκογραφίας μέχρι σήμερα, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Στάθη Παχίδη. Η δράση υποστηρίζει τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας με διακριτικό τίτλο «Προσφορά Ζωής».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ