Δανιηλίδης: Η κυβέρνηση να δημιουργήσει επιτέλους 5-6 Εμβολιαστικά Κέντρα στο δήμο μας

Μήνυμα-προτροπή στους πολίτες να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό Covid-19 απευθύνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος υποβλήθηκε χθες στην πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης εμβολιάστηκε στο Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ (Περίπτερο 13) στις 6:40 χθες το απόγευμα (Σάββατο 20.2.2021), ενώ η δεύτερη δόση προγραμματίστηκε για τις 24 Μαρτίου 2021.
«Η πανδημία του κορωνοϊού παραμένει σε έξαρση και πρέπει να δείξουμε στάση ευθύνης απέναντι στο κρίσιμο και σοβαρότατο θέμα και όλοι να πάμε να εμβολιαστούμε. Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει επιτέλους αποδεκτές τις προτάσεις μας και να δημιουργήσει τουλάχιστον πέντε-έξι Εμβολιαστικά Κέντρα στο δήμο μας προκειμένου να μπορέσουν χιλιάδες συμπολίτες μας να εμβολιαστούν έτσι ώστε να δημιουργηθεί γρήγορα η άμυνα της κοινωνίας απέναντι στον κορωνοϊό για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών σήμερα, 20 ώρες μετά τον εμβολιασμό του. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα δεν του παρουσιάστηκε ούτε πονοκέφαλος ούτε κάποια ενόχληση στο χέρι αλλά και καμία άλλη παρενέργεια.
Όπως είπε, «τα 15 λεπτά της προληπτικής παραμονής πέρασαν χωρίς καμιά άμεση παρενέργεια ή κάποια αρνητική αντίδραση με πόνο στο μπράτσο, ή μελάνιασμα ή κοκκίνισμα», με αποτέλεσμα να επιστρέψει «μόνος κατευθείαν στο γραφείο οδηγώντας το προσωπικό μου αυτοκίνητο προκειμένου να συνεχίσω τη δουλειά».
Αναφερόμενος στην οργάνωση και τη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου της ΔΕΘ, επισήμανε με θέρμη ότι αυτό «είναι άρτια στελεχωμένο από ιατρούς που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, παρουσία αξιωματικών και στρατιωτικών ιατρών». «Η πρώτη εικόνα που αντίκρυσα ήταν η απόλυτη και αυστηρή τάξη. Καμία ουρά και καμία καθυστέρηση δεν υπήρχε, τα παιδιά από την είσοδο μέχρι τον ιατρό που μου έκανε τον εμβολιασμό ήταν ευγενέστατα. Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω για τη ευγένειά τους, τη διάθεσή τους να εξυπηρετήσουν και για τη δουλειά τους. Εμένα με εμβολίασε ο Γιώργος, ενδοκρινολόγος από την Καλαμαριά, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Ήταν τόσο ελαφρύ το χέρι του κατά τον εμβολιασμό που ούτε κατάλαβα αν με τσίμπησε και πότε με τσίμπησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ