Δ. Θερμαϊκού: Εκδόθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η πρόσκληση υποβολής προσφορών για την αξιοποίηση του πρώην κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας

Εκδόθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η πρόσκληση υποβολής προσφορών για την αξιοποίηση του πρώην κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, βάζοντας τέλος στην παραμέληση της περιοχής αυτής.

Για τον Δήμο Θερμαϊκού η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, δημόσιας ή δημοτικής, είναι βασική προτεραιότητα.
Με ρεαλιστικό σχέδιο, ισχυρή διεκδίκηση και μακροπρόθεσμο προγραμματισμό ο δήμος Θερμαϊκού στηρίζει την αξιοποίηση του ακινήτου και συνεχίζει να διεκδικεί τους καλύτερους όρους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών του Θερμαϊκού.
Αυτό επισημαίνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρος Τζέκος, μετά την ανακοίνωση από το ΤΑΙΠΕΔ της έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας αξιοποίησης του ακινήτου «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας», σημειώνοντας ότι προτεραιότητα είναι η αποτύπωση, τόσο σε αυτή τη χρονική φάση του διαγωνισμού όσο και στις επόμενες, των μεγαλύτερων δυνατών αντισταθμιστικών ωφελημάτων για την τοπική κοινωνία.

Προς αυτή την κατεύθυνση και εκτός από την παραχώρηση έκτασης για την ανέγερση σχολικής μονάδας, αλλά και τη δημιουργία περιαστικού πάρκου, που θα αποτελέσει πνεύμονα πρασίνου για όλο το Δήμο Θερμαϊκού και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, κρίσιμη είναι και η εξασφάλιση πρόσβασης των δημοτών στη ζώνη της παραλίας χωρίς να υπάρχουν προσκόμματα και η συνέχεια του παραλιακού μετώπου με ενιαίο μεγάλο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Θερμαϊκού θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας, κάτι το οποίο ήδη πράττει από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, ο οποίος προ δεκαημέρου συναντήθηκε στην Αθήνα σε πολύ καλό κλίμα με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, κατέθεσε τη θέση της διοίκησης του Δήμου και συζητήθηκαν όλα τα στάδια της διαδικασίας αξιοποίησης με αφετηρία την υφιστάμενη πρόσκληση υποβολής προσφορών.

*Φωτό: Στο ΤΑΙΠΕΔ με τον Γ.Γ. του Δήμου Θερμαϊκού, Ισαάκ Ξανθόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ