Δ. Ωραιοκάστρου: Trick or ReThink; – “Δεν αφήνουμε την πλαστική ρύπανση να τρομάξει την Γη”

Το Followgreen του Δήμου Ωραιοκάστρου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιβραβεύει όσους ανακυκλώνουν, κινείται στους ρυθμούς του Halloween και καλεί τους δημότες να συνεχίσουν να σκέφτονται τον πλανήτη Γη και την προστασία του, μειώνοντας το πλαστικό τους «αποτύπωμα».

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή – Green Mission» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών, για να ενισχύσει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και για να προσφέρει υπέροχα δώρα.

Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους της επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Η νέα «Πράσινη Αποστολή – Green Mission» έχει τον τίτλο «Trick or ReThink;» και όσοι συμμετάσχουν μπορούν να διεκδικήσουν ένα μοντέρνο θερμός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μέρος μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου ΕΔΩ.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ