Δ. Ωραιοκάστρου: Μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας απο εθελοντές αιμοδότες

Μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας, ειδικά αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19 και οι ελλείψεις σε αποθέματα αίματος είναι μεγάλες, έστειλαν εθελοντές αιμοδότες από το Ωραιόκαστρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Οι εθελοντές συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα το πρωί ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία, με το σύνθημα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή», διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο Δημαρχείο και προσέφεραν αίμα για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο κόσμος με τη συμμετοχή του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και να ενισχύουμε τις τράπεζες αίματος», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» που υλοποίησαν την αιμοδοσία, καθώς και προς την πρόεδρο της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Πολίτη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελο Πανούση, που βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της αιμοδοσίας.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ