Δ. Ωραιοκάστρου: Αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου

 

Ενισχύεται διαρκώς το εκπαιδευτικό έργο στις σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη. Στο πλαίσιο αυτό η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ικανοποίησε το αίτημα των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου να δημιουργηθεί στο σχολείο αίθουσα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με ενέργειες του προέδρου της, Ευάγγελου Χατζηαντωνίου, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα γονέων και εκπαιδευτικών και το υλοποίησε.

«Συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε τα σχολεία του Δήμου μας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας να έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την ενίσχυση της διδασκαλίας. Στο Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου δημιουργήσαμε αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και την εξοπλίσαμε πλήρως. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας να είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές», τόνισε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ