Χριστουγεννιάτικη παράσταση θεάτρου Σκιών στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ο αγαπημένος Καραγκιόζης φορά τα γιορτινά του και λίγο πριν τα Χριστούγεννα περιμένει τους μικρούς μας φίλους σε μια ζεστή παράσταση προσαρμοσμένη στο πνεύμα των ημερών με τίτλο: “Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες με τα ξωτικά”, από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.
Η παράσταση που έχει ελεύθερη είσοδο και εντάσσεται στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου,  θα παρουσιαστεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 19.00  στο Πολυλειτουργικό Κέντρο – Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Οδός Παρατσίκογλου & Χρυσ. Σμύρνης γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό – Είσοδος από Μοναστηρίου).

Σημειώνεται ότι λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid – 19, η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου). Για τους θεατές από 4 έως 17 ετών απαραίτητη είναι η προσκόμιση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ