Μπακογλίδης: Παραμένω ενεργός στα δημοτικά δρώμενα της Καλαμαριάς

Παρών και στην επόμενη μέρα της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» δηλώνει μιλώντας στο Myportal.gr ο πρώην δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης. Όπως τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης παραμένει ενεργός στα δημοτικά δρώμενα της Καλαμαριάς και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να… πάει σπίτι του.
«Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει η δημοτική μας ομάδα προκειμένου να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες για την εκλογή του επικεφαλής της παράταξής μας, την οποία θα οδηγήσει στις εκλογές του Οκτώβρη του 2023», αναφέρει ο κ. Μπακογλίδης τονίζοντας πως και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής.
«Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ. Αντίθετα παραμένω ενεργός τόσο στο δημοτικό συμβούλιο και τις επιτροπές, όσο και στην κοινωνία της Καλαμαριάς. Συνεχίζω τις συναντήσεις μου με μέλη της δημοτικής μας ομάδας αλλά και με πολίτες συζητώντας για τα τεκταινόμενα στο δήμο μας», τονίζει ο πρώην δήμαρχος. «Κύριο μέλημά μας είναι να βρούμε όλοι μαζί τη βέλτιστη λύση με την οποία θα οδεύσουμε προς τις εκλογές και θα κάνουμε την ανατροπή», συμπληρώνει.
Αναφερόμενος στις φημολογίες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Χρύσας Αράπογλου, ο κ. Μπακογλίδης σημειώνει ότι η κα Αράπογλου έχει εκφράσει προ καιρού την επιθυμία της να διεκδικήσει τη θέση του επικεφαλής της παράταξης. «Τόσο η κα Αράπογλου, όσο και ο Γιώργος Τελίδης έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη ημέρα της παράταξής μας. Αυτό θα αποφασιστεί από το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας τους επόμενους μήνες», τονίζει ο κ. Μπακογλίδης δηλώνοντας ότι η παράταξη είναι ανοικτή σε συνεργασίες και δεν αποκλείει κανέναν. «Δεν αποκλείουμε κανέναν. Στόχος μας είναι μια ενωμένη παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές», καταλήγει.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ