Ανακοίνωσε υποψηφιότητα η Μανούκα για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου-Ποιοι τη στηρίζουν

Ανήμερα των γενεθλίων της επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου η πολιτικός μηχανικός, Μαρία Μανούκα, το όνομα της οποίας ακουγόταν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με ανάρτησή της στα social media η κα Μανούκα γνωστοποίησε την πρόθεση της να διεκδικήσει την καρέκλα του δημάρχου κάνοντας λόγο για μια νέα δημιουργική αυτοδιοικητική πορεία.

 

Η κα Μανούκα προσανατολιζόταν να ανακοινώσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου αλλά πολλά από τα στελέχη που τη στηρίζουν την πίεσαν να ανακοινώσει νωρίτερα καθώς το όνομά της είχε ήδη συζητηθεί αρκετά.

 

Από τους πρώτους που έσπευσαν να της ευχηθούν ήταν ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Σούλας και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή τους. Στο πλευρό της κα Μανούκα έχει ήδη ταχθεί ο πρώην αντιδήμαρχος Σωτήρης Μαγόπουλος ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις και από άλλα γνωστά αυτοδιοικητικά ονόματα του δήμου, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της και τα οποία προέρχονται και από άλλες παρατάξεις.

 

Η ανάρτηση της κα Μανούκα:

«Η ημέρα των γενεθλίων είναι η μέρα που εύχεσαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές που σου δίνουν.

Μία μέρα ξεχωριστή!!!

Μία μέρα με συμβολισμούς!!!

Μία μέρα που μπορείς ξεκάθαρα να δηλώσεις ότι αποτελεί την αφετηρία για μια νέα δημιουργική αυτοδιοικητική πορεία!!!

Μαρία Π Μανούκα

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ