Άρχισαν τα έργα για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων στην Αριστοτέλους

Ακόμη μία δέσμευση της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης γίνεται πράξη, καθώς προχωρά ο σχεδιασμός για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Σήμερα άρχισαν οι εργασίες για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων στον άξονα της Αριστοτέλους. Οι πρώτοι κάδοι στο λεγόμενο πέταλο της Αριστοτέλους μεταφέρθηκαν τις νυχτερινές ώρες, ώστε να μην υπάρξει όχληση, δεδομένης και της διέλευσης από το σημείο αστικών λεωφορείων.

Σε αυτή τη δεύτερη φάση του έργου, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα, προβλέπεται η τοποθέτηση είκοσι συστημάτων υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων, εκ των οποίων δεκατέσσερα στον άξονα της Αριστοτέλους, τρία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και επίσης τρία στην Αλεξάνδρου Σβώλου (Δεσπεραί).

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση επίσης είκοσι συστημάτων υπόγειων κάδων στην πλατεία Φαναριωτών, στην Καρόλου Ντηλ και στην Ερμού. Ο σχεδιασμός -μετά τις παρεμβάσεις σε Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας και Σβώλου- θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση ακόμη 19 αντίστοιχων συστημάτων στα Λαδάδικα, στην περιοχή της Χρηματιστηρίου και στην πλατεία Άθωνος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ