Απ. Τζιτζικώστας: Θα διεκδικήσω μια νέα θητεία στην Περιφέρεια το 2023

Μια νέα θητεία θα διεκδικήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Μιλώντας στη Μακεδονία της Κυριακής, ο κ. Τζιτζικώστας βάζει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να διεκδικεί μια θέση στη Βουλή ή την Ευρωβουλή, λέγοντας: «Παρά τα όσα διακινούν σκοπίμως ορισμένοι, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

Αναφερόμενος στην ομάδα που διοικεί την ΠΚΜ, ο κ. Τζιτζικώστας τονίζει ότι «το υπάρχον σχήμα ανταπεξήλθε κάτω από δύσκολες συνθήκες με μεγάλη επιτυχία και αυτό το πιστώνονται όλοι οι συνεργάτες μου, Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τον κοινό αγώνα που δίνουμε».

Ερωτηθείς για τις επιδόσεις της κυβέρνησης την περίοδο της πανδημίας, ο ίδιος σημείωσε: «Η κυβέρνηση τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά, παρά τις σημαντικές δυσκολίες και κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα δύο χρόνια, προχωρώντας παράλληλα μια σειρά από αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Μάλιστα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή κρίση που συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια. Και φάνηκε πως είχα πολύ καλύτερα αντανακλαστικά από πολλές χώρες με πιο ανεπτυγμένα συστήματα υγείας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ