Άννα Μυκωνίου: «Η Θεσσαλονίκη οφείλει να παράγει τον πολιτισμό που της αξίζει»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζω τις επαφές μου ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα. Η ανταπόκρισή σας με συγκινεί και μου δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα.

Τις τελευταίες μέρες βρέθηκα σε γνωστά λημέρια και αγαπημένους χώρους καθώς επισκέφθηκα θεατρικές ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους, χορωδίες και ερασιτεχνικά σχήματα. Με τους περισσότερους έχω ήδη δουλέψει στο παρελθόν ως Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα και προβλήματα που τους αφορούν.

Συναντήθηκα επίσης με καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και θεατές που απόλαυσαν τις εκδηλώσεις που «στήσαμε» με πολύ μεράκι και αγάπη.

Τα λόγια υποστήριξης σας με κάνουν να νιώθω ακόμη μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης για ποιοτικό και προσιτό πολιτισμό. Γιατί η Θεσσαλονίκη οφείλει να παράγει τον πολιτισμό που της αξίζει.

Έχουμε πλέον την εμπειρία και τη γνώση ώστε μεγάλα θεάματα που απουσιάζουν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως οι όπερες, το χοροθέατρο, το μιούζικαλ και οι εκπαιδευτικέ δράσεις να υλοποιηθούν πάντα με προσιτό εισιτήριο ή ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. Παράλληλα η κοινωνική μας προσφορά θα ενταθεί και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βήμα στο καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ