Ανδρέας Βεργίδης: Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες

Τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την ολοκλήρωση της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας- που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Π.Ε. Κιλκίς- η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Π.Ε. Κιλκίς και της Αντιπεριφέρειας Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Η αιμοδοσία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας, μια πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που έχουν προκληθεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας» πρόσθεσε.
Εξέφρασε δε, τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το υγειονομικό προσωπικό που εργάστηκαν για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους. Επίσης, συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την άψογη διοργάνωση, η οποία έγινε με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ