Αγγελούδης: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πολύτιμος συνομιλητής για την επόμενη ημέρα της πόλης

Τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση πως το Ε.Ε.Θ. θα είναι ο πρώτος φορέας που θα επισκεφθεί μετά τις δημοτικές εκλογές, ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μείωση του τζίρου λόγω της συρρίκνωσης της αγοραστικής δυνατότητας των πολιτών, στις συσσωρευμένες οφειλές, στην έλλειψη ρευστότητας, στο παραεμπόριο, αλλά και στη νέα πραγματικότητα που φέρνει στην αγορά η έναρξη κατασκευής του fly over, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις στην έναρξη λειτουργίας του Μετρό.

Σε δήλωση του μετά τη συνάντηση ο κ. Αγγελούδης υποστήριξε τα εξής: «Στηρίζοντας την αγορά στηρίζουμε την ίδια την πόλη και αυτό συνιστά δέσμευση για τη νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι η βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των προτάσεων, της γνώσης, της δυναμικής και της συσσωρευμένης εμπειρίας του μεγαλύτερου επιμελητηριακού φορέα της βόρειας Ελλάδας.

Θέλουμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλευρό μας ως πολύτιμο και αξιόπιστο συνομιλητή, ώστε να χαράξουμε και να εφαρμόσουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική ανάταξης του επιχειρείν. Διαβεβαίωσα τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Θ. και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πως στο πεδίο των δικών μας αρμοδιοτήτων και ιδιαίτερα στο μείζον ζήτημα της καθαριότητας και εν γένει της ευταξίας της πόλης θα είμαστε ενεργά παρόντες από την πρώτη ημέρα.

Γνωρίζουμε τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις, να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας, να στηρίξουμε τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και να τις βοηθήσουμε να αναπτυχθούν, σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων. Αυτό τον απαιτητικό δρόμο θα τον πορευθούμε μαζί με το Ε.Ε.Θ.».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ