Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου το 2023 ο Παντελής Τσακίρης

 

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου στις δημοτικές εκλογές του 2023 ανακοίνωσε μιλώντας στο «Άναψε Φλας» (παραγωγής myportal.gr) του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 99,4 fm και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη ο δήμαρχος της περιοχής, Παντελής Τσακίρης.

«Ξεκινήσαμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και 2,5 χρόνια με όλες τις δυσκολίες. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο αυτό που είχε να διαχειριστεί η δική μας διοίκηση. Δεν χάσαμε χρόνο. Ετοιμάσαμε μελέτες και το έργο της διοίκησης μας θα ξεκινήσει να φαίνεται στον κόσμο από την επόμενη θητεία. Άρα θα ζητήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης από τους πολίτες γι’ αυτό ακριβώς το λόγο για να ολοκληρώσουμε ένα έργο που θα είναι σπουδαίο και μεγάλο. Με ορίζοντα το 2023 το Ωραιόκαστρο θα έχει αλλάξει όψη» σχολίασε ο κ. Τσακίρης.

Και συνέχισε: «Η δική μου η δέσμευση απέναντι στους πολίτες είναι να κάνουμε το Ωραιόκαστρο Πρωταγωνιστή. Θα χρειαστούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου για να συνεχίσουμε το έργο μας» είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Μεταξύ άλλων, ο Παντελής Τσακίρης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα που «τρέχουν» στην περιοχή και αναμένεται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Π. Τσακίρη στον Β. Στολάκη εδώ:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ