Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών ο Ηλίας Ζάχαρης το 2023

 Πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε σήμερα στην εκπομπή «Άναψε Φλας» (παραγωγής myportal.gr) του Flash 99,4 fm και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Ηλίας Ζάχαρης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» δήμου Νεάπολης- Συκεών σχολίασε χαρακτηριστικά «όλοι οι αγώνες έχουν δυο ημίχρονα. Εμείς παίξαμε το πρώτο πήγαμε αρκετά καλά, παραλάβαμε μια παράταξη από το 7% και την φτάσαμε στο 20%. Στο δεύτερο ημίχρονο γίνονται πολλές ανατροπές, οπότε καλό είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το παίξουμε. Γεροί να είμαστε. Βούλησή μας είναι να είμαστε παρόντες στις εκλογές του 2023 με περισσότερες αξιώσεις, καλύτερη οργάνωση και έχοντας μια καλή παρακαταθήκη το 2019» είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την συγκρότηση ψηφοδελτίου είπε: «έχουμε μια καλή ομάδα. Συνέχεια έρχεται και προστίθεται κόσμος, πάντα με γνώμονα την αξιοπρέπεια και την ειλικρίνεια».

«Θα είμαι υποψήφιος γιατί το επιτάσσει η παρουσία μας το 2019. Μια πολύ καλή παρουσία απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει μια γιγάντια αλλαγή στην νοοτροπία. Το ζήτημα δεν είναι να φύγει απλά ένας δήμαρχος 30 χρόνων, ο οποίος έχει κάνει και έργα- δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι αποτυχημένος. Από τον Καλλικράτη όμως βλέπουμε να μην γίνεται. Βλέπουμε ένα άγχος για αυτοπροβολή, για πράγματα που είναι αυτονόητα» εξήγησε ο κ. Ζάχαρης. Ο ίδιος άσκησε μεταξύ άλλων σκληρή κριτική απέναντι στην διοίκηση του δήμου Νεάπολης- Συκεών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ