Βούλα Πατουλίδου: Προσβασιμότητα για όλους στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Αυγουστίδης και ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι τοποθέτησαν την πρώτη ράμπα προσβασιμότητας ατόμων που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο στην είσοδο του καταστήματος ΖΙΖΕΛ, Τσιμισκή 36.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα προμηθεύσει άλλα 14 εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις συγκεκριμένες ειδικές ράμπες, στέλνοντας το μήνυμα τις ισότιμης πρόσβασης.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: “ Όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα, για κάποιους συμπολίτες μας είναι αδύνατα. Η διασφάλιση της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, είναι ζήτημα κοινωνικής ισότητας και δικαιοσύνης. Και δημοκρατία. Στόχος μας δεν είναι απλά να παρακινήσουμε την αγορά της Θεσσαλονίκης να συμβάλλει στην προσπάθεια μας. Ανοίγουμε όλοι μας τα μάτια και την καρδιά μας στο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης. Εκπαιδευόμαστε στην κοινωνική ισότητα”.

ΑμΕΑ

ΑμΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ