Βορίδης για αυτοδιοικητικές εκλογές: Στόχος οι έξι περιφέρειες και οι δύο μεγάλοι δήμοι

«Στις έξι περιφέρειες και στους μεγάλους δύο δήμους, είναι επικεντρωμένη η προσπάθειά μας», είπε ενδεικτικά ενώ ερωτηθείς για τη μάχη στο δήμο Αθηναίων, μεταξύ του Κ. Μπακογιάννη και του Χ. Δούκα, τόνισε ότι στην πρωτεύουσα «ο Κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την εκλογική αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Θα διεκδικήσει τους ψηφοφόρους που δεν προσήλθαν στις κάλπες αλλά και εκείνους που επέλεξαν κάτι διαφορετικό».

Ο δεύτερος γύρος «είναι μια καινούρια προσπάθεια» σημείωσε και αναφερόμενος στη Θεσσαλία, όπου υπάρχουν δύο υποψήφιοι, ο ένας προερχόμενος και στηριζόμενος από τη ΝΔ και ο άλλος προερχόμενος από τη ΝΔ, ανέφερε ότι «η ΝΔ θα επιμείνει στην επιλογή των προσώπων».

Όπως εξήγησε «οι περιφέρειες έχουν να διαχειριστούν σημαντικά ποσά από ΕΣΠΑ που θα αλλάξουν τη ζωή των κατοίκων. Το Ταμείο Ανάκαμψης έχει ασφυκτικά περιθώρια και αν δεν μπορέσει κάποιος άμεσα να τα απορροφήσει θα χαθούν κονδύλια. Για αυτό προτείνουμε τους συγκριμένους περιφερειάρχες» κατέληξε, για να προσθέσει ότι «τα πρόσωπα έχουν πείρα, και τώρα πρέπει να τρέξουν προγράμματα για να συνεχίσει η ωρίμανση των έργων».

Ερωτηθείς για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κ. Βορίδης είπε ότι το ζήτημα το χειρίζεται ο πρωθυπουργός και ο ίδιος θα τοποθετηθεί «όταν ανοίξει το θέμα» ενώ για το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο υπουργός Επικρατείας εξήγησε  ότι «αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ