Τρίκαλα: Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι του δήμου – Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις τους

Οι δημοτικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα τέθηκαν σε αναστολή για 3 μήνες. Είχαν ενημερωθεί να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων μετά την απόφαση να τεθούν σε αναστολή εργασίας δεκατρείς εργαζόμενοι που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους μέχρι 16 Αυγούστου, μιας και απασχολούνται στην Υπηρεσία της Πρόνοιας και στις δομές του “βοήθεια στο σπίτι” και στα “ΚΔΑΠ”.

Εφόσον αυτό δε συνέβη κατέθεσαν έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της 5ης ΥΠΕ σύμφωνα με τα οποία προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν αυτή τους η καθυστέρηση.

Η Επιτροπή έκρινε απορριπτέες τις αιτήσεις τους και έτσι αργά χθες το μεσημέρι ο Δήμος Τρικκαίων υποχρεώθηκε να θέσει τους 13 εργαζόμενούς του σε 3μηνη αναστολή.

Στο Δήμο και ιδιαίτερα στην υπηρεσία Πρόνοιας επικρατεί αναβρασμός και μεταξύ των εργαζομένων αγωνία σε ποιους άλλους θα επεκταθεί ο “υποχρεωτικός εμβολιασμός”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ