Τρία νέα κρούσματα σήμερα σε 433 drive through τεστ σε Νεάπολη και Συκιές

Με άλλα 433 drive through rapid τεστ, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στις Δ.Ε. Νεάπολης και Συκεών συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι από μονάδες του ΕΟΔΥ για κρούσματα Covid-19, με θετικά αποτελέσματα να εντοπίζονται σε μόνο τρεις συμπολίτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι η καλή συνεργασία της διοίκησης του δήμου με τον ΕΟΔΥ τις τελευταίες ημέρες απέδωσε θετικά αποτελέσματα. Από την αρχή της εβδομάδας, 1 Φεβρουαρίου, για τη διενέργεια τεστ σε δημοτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς του δήμου, ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και κατοίκους, τόσο στις Συκιές όσο και στη Νεάπολη. Συνολικά, έχουν διενεργηθεί στο δήμο 2.529 τεστ μέχρι σήμερα, από τα οποία θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν μόνο οκτώ περιστατικά.

Οι έλεγχοι στον δήμο θα συνεχιστούν και αύριο, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, καθώς μετά από το έντονο ενδιαφέρον του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών για τη διεξαγωγή τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, ο ΕΟΔΥ ανταποκρίθηκε και πρόσφερε μία επιπλέον ημέρα εκτός σχολικού προγράμματος. «Θέλουμε να διευκολύνουμε τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κινδύνου, συγχρωτιζόμενοι με εκατοντάδες παιδιά καθημερινά, και δεν μπορούν να προσέλθουν τις καθημερινές λόγω σχολικού ωραρίου» υπογραμμίζει ο δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, τα τεστ θα διενεργηθούν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων όλων των σχολείων του δήμου, καθώς και στα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών στις Συκιές (Στρατηγού Σαράφη & Ι.Μιχαήλ 1), στην πρ. αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (δίπλα από τo ΚΕΠ Συκεών), όπου υπάρχει δυνατότητα πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο καθώς και απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ