Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Τα ονόματα ακόμη τριών υποψηφίων που κατέρχονται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα ανακοινώθηκαν σήμερα (22.02).

1. Χρήστος Αναστασάκης Ο Χρήστος Αναστασάκης γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Άνω Τούμπα. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κυψελίδου και πατέρας τριών αγοριών. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών», διατελεί Αντιπρόεδρος των Κ.Α.Π.Η και μέλος του Δ.Σ του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται από μικρή ηλικία επιχειρηματικά στην αγορά καυσίμων και σήμερα είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Άνω Τούμπας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 100ού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Προοδευτικής Τούμπας.
2. Δημήτρης Γαλεντέρης Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1978, ο Δημήτρης Γαλεντέρης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Άρχισε την ειδικότητα στην Ιατροδικαστική στο Νοσοκομείο της Καβάλας και την ολοκλήρωσε στο Εργαστήριο Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ το 2014. Όσο ήταν ειδικευόμενος, κάλυπτε ως υπεύθυνος πρώτων βοηθειών αθλητικούς αγώνες σε ολόκληρο τον Νομό Θεσσαλονίκης. Μετά την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητάς του εργάζεται ως ιδιώτης Ιατροδικαστής, ενώ έχει αποκτήσει και τον τίτλο του αναγνωρισμένου εκπαιδευτή ενηλίκων. Σε αυτό το πλαίσιο διδάσκει μαθήματα του επιστημονικού του πεδίου σε σχολές διετούς φοίτησης από το 2009 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσαυγή Ασημίνα, μάχιμη δικηγόρο.
3. Ιωάννης Γκιμουρτζίνας Γεννημένος το 1979, ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και διανύει την πρώτη χρόνια του MBA. Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κυρίως ως στέλεχος εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ενώ συνέχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ως ανεξάρτητος σύμβουλος διοίκησης σε αρκετές εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του έχει στραφεί στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση λύσεων που αφορούν τις έξυπνες πόλεις (Smart Cities), τη διαχείριση απορριμμάτων, την ανεύρεση θέσεων πάρκινγκ, την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ κ.ά. Από τον γάμο του με τη γυναικολόγο Δήμητρα Αϊβάζη έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Ιωάννης, εμπνευσμένος από τον προσκοπισμό, είχε από νεαρός έντονο κοινωνικό έργο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά, προσφέροντας μαζί με την οικογένειά του τις υπηρεσίες του στα συσσίτια απόρων της Μητρόπολης. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αντίστοιχες δράσεις στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ