Το “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δ.Θέρμης στο πλευρό όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατούν να εξυπηρετηθούν

Στο πλευρό των ανθρώπων οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το αναγκαίο ραντεβού αλλά ούτε και να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο επειδή ενδεχομένως να στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος για την εξυπηρέτησή τους, βρίσκεται ο δήμος Θέρμης.

Μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του ο δήμος τίθεται στη διάθεση των ευπαθών κατοίκων και κατά τη χρονική περίοδο των εμβολιασμών κατά της COVID-19.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες του δήμου Θέρμης οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά αδυνατούν, για διάφορους λόγους να διεκπεραιώσουν τη σχετική διαδικασία και να μεταβούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα, μπορούν να απευθύνονται στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» της περιοχής τους, καθημερινά από 8:00-14:00 και συγκεκριμένα στα εξής τηλέφωνα:

2310 461117 (για Θέρμη, Τριάδι)

23920 72041 (για Νέο Ρύσιο, Νέα Ραιδεστό, Ταγαράδες)

23923 30227 & 23923 30213 (για Τρίλοφο, Καρδία, Πλαγιάρι, Κάτω Σχολάρι)

23960 22355 (για Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Περιστερά, Άγιος Αντώνιος, Σουρωτή, Μονοπήγαδο, Λακκιά)

Καθώς και στα τηλέφωνα:

2313 300739, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης (καθημερινά από 8:00-14:00)

2310 466339 & 15114 στο Κέντρο Διαχείρισης COVID-19 Δήμου Θέρμης (καθημερινά από 8:00-19:00 & Σάββατο/Κυριακή από 9:00-13:00).

Προς όσους επιθυμούν και δύνανται να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμός τους υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση τρεις είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να το κάνουν:
• ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr,
• μέσω των ΚΕΠ και
• στα φαρμακεία της γειτονιάς

Για να κλείσετε ραντεβού μέσω ΚΕΠ ή κάποιου φαρμακείου πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ σας. Ο υπάλληλος του ΚΕΠ ή του φαρμακείου θα κάνει όλη τη διαδικασία. Θα επιλέξει το κέντρο εμβολιασμού, την ημερομηνία και την ώρα σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις, και θα σας εκτυπώσει τον κωδικό εμβολιασμού.

Η διαδικασία για να κλείσει κανείς ηλεκτρονικό ραντεβού στο emvolio.gov.gr είναι η ακόλουθη:

 Εισέρχεστε στο σύστημα με τους κωδικούς σας στο taxisnet.

 Επιλέγετε το εμβολιαστικό κέντρο, την ημερομηνία που επιθυμείτε και την διαθέσιμη ώρα που υπάρχει για την συγκεκριμένη ημέρα. Στην συνέχεια ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για το κλείσιμο του δεύτερου ραντεβού, όμως δεν μπορείτε να επιλέξετε σε αυτήν την φάση ημερομηνία, διότι το σύστημα θα καταχωρήσει από μόνο του την προβλεπόμενη ημερομηνία για την δεύτερη δόση του εμβολίου.

 Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εμφανίζονται τα στοιχεία για τα δύο ραντεβού που κλείσατε (κέντρο εμβολιασμού, ημερομηνία, ώρα) και επιλέγετε το πεδίο της επιβεβαίωσης.

 Τέλος, εμφανίζεται ο κωδικός εμβολιασμού και εκτυπώνετε την σελίδα ή τον καταγράφεται κάπου για να τον έχετε.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ