Το γραμματοκιβώτιο του Άη – Βασίλη στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς

Σκέψεις, επιθυμίες, ίσως κάποιες αγωνίες, αλλά κυρίως ευχές είναι έτοιμο να δεχτεί το γραμματοκιβώτιο του Άη- Βασίλη, το πρώτο που τοποθετήθηκε στη Β. Ελλάδα, έξω από το Δημαρχείο της Καλαμαριάς.

Όλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους γράμμα στον αγαπημένο τους Άγιο και να περιμένουν την απάντησή του, φτάνει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, έξω από τον φάκελο και να το στείλουν έως τις 20 Δεκεμβρίου. Δε χρειάζεται γραμματόσημο, ούτε κάποιος επίσημος φάκελος. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και πίστη, ότι ο Άγιος των παιδιών θα διαβάσει τις σκέψεις τους.

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μπορώ να συναισθανθώ τη χαρά των παιδιών, όταν θα αφήνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη. Τα Χριστούγεννα είναι η δική τους γιορτή, που ευτυχώς οδηγούν κι εμάς τους μεγάλους στο ταξίδι της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα Δημαρχείο μας τοποθετείται το «κόκκινο γραμματοκιβώτιο» δίνει το μήνυμα, ότι είμαστε εδώ, όχι μόνο για τους μεγάλους, αλλά κυρίως για τους νεότερους πολίτες της Καλαμαριάς».

Εδώ και τριάντα χρόνια τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τοποθετούν το κόκκινο γραμματοκιβώτιο , σε διάφορα σημεία, κυρίως έξω από τα ΕΛΤΑ, όμως για πρώτη φορά, ο Δήμος Καλαμαριάς, εξασφάλισε το ρόλο του «σημαντικού διαμεσολαβητή», ανάμεσα στα παιδιά και τον Άγιο Βασίλη!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ