Το γήπεδο του Φοίνικα περνάει επισήμως στον Δήμο Καλαμαριάς

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει το 2023, αφού δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο παραχωρούνται δωρεάν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Φοίνικα στον Δήμο Καλαμαριάς για 25 χρόνια, με δυνατότητα ισόχρονης παράτασης.

« Με το δεξί μπήκε η χρονιά για τον δήμο Καλαμαριάς. Ο κόπος μας πιάνει τόπο μέρα με τη μέρα. Επόμενο βήμα η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η πλήρης αξιοποίηση τους από την τοπική κοινωνία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στον πρόεδρο των ΕΑΚΘ Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, στον Αντιδήμαρχο μας, Αθανάσιο Γιαννακό  και όλους όσοι συνεργαστήκαμε για το μεγάλο αυτό πρώτο βήμα» δηλώνει φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Πρόκειται για μία οικοπεδική έκταση εμβαδού 14.500 τ.μ, που  μαζί με τις υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις ο Δήμος Καλαμαριάς έχει πια τη δυνατότητα να τις εκμεταλλευτεί προς όφελος των κατοίκων του  Φοίνικα και της ευρύτερης περιοχής.

Τα έργα ανάπτυξης για τον Δήμο Καλαμαριάς δε σταματούν κι όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Δαρδαμανέλης… “έπεται συνέχεια”!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ