Την Ξηροκρήνη επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής Κ. Νοτοπούλου

Την περιοχή της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε σήμερα η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με στελέχη της δημοτικής παράταξης.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον π.Ιγνάτιο σχετικά  με το κοινωνικό έργο και την προσφορά της εκκλησίας στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα για το συσσίτιο που προσφέρει σε άπορες οικογένειες.

Τέθηκε το θέμα της φτώχειας και της ασφάλειας στην περιοχή, ενώ οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησε εξέφρασαν την ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Στη συνέχεια, έκανε περιοδεία σε πάρκα της περιοχής και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την εγκατάλειψη της περιοχής από το Δήμο και το κράτος.

Η εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής είναι εμφανής στις γειτονιές και στα πάρκα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα σε κεντρικό σημείο της περιοχής όπου εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που γειτνιάζει με σχολεία και τον ιερό Ναό, έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Σε εμπορικά καταστήματα και καφενεία της περιοχής, η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης συνομίλησε με τους επαγγελματίες οι οποίοι της μετέφεραν το κλίμα ανασφάλειας το οποίο βιώνουν εξαιτίας της πανδημίας, τον φόβο για το κύμα ακρίβειας και τις συνέπειες που θα έχει αυτό για τις επιχειρήσεις τους και τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει επαρκής καθαριότητα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου άσκησε κριτική στην διοίκηση του Δήμου που έχει θέσει ως προτεραιότητα μόνο το κέντρο της πόλης και έχει παραμελήσει τις γειτονιές και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει από την θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υπερασπίζεται την ανάγκη για στήριξη στις γειτονιές που αποτελούν την «καρδιά» της πόλης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ