Θεσσαλονίκη: Συναντήσεις και επισκέψεις του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Μιχ. Μπεκίρη

Την έκθεση φωτογραφίας στο ομώνυμο Μουσείο – ΜΟΜUs αλλά και το Πειραματικό Κέντρο Τεχνών επισκέφθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μπεκίρης ενημερώθηκε από τη Γενική Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων και Εικαστικών Τεχνών ΜΟΜus Τσατσάια Φανή και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Χριστοφιλόπουλο, για τη λειτουργία του Μητροπολιτικού Οργανισμού, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, περιηγήθηκε στις φωτογραφικές συλλογές και χαιρέτισε την ενίσχυση της στήριξης νέων καλλιτεχνών που αποτελεί κυρίαρχο πυλώνα της λειτουργίας του.

Ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Νίκο Πέντζο και τον Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργο Ιωαννίδη. Ο κύριος Μπεκίρης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις που περιλαμβάνει το στρατηγικό πλάνο του δικτύου που δημιούργησαν έξι επιχειρηματικοί φορείς με σκοπό να γεφυρώσουν τον επιχειρηματικό κόσμο με την κοινωνία μέσω ουσιαστικών πράξεων αυθεντικής προσφοράς.

Παράλληλα στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί στο γραφείο του ο κύριος Μπεκίρης υποδέχθηκε τους κυρίους Θεόδωρο Τσαϊρίδη και Γίώργο Χατζόπουλο, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με τους οποίους και συνομίλησε για θέματα που αφορούν στον κλάδο.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων. Συγκεκριμένα ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου συνομίλησε για θέματα πολιτισμού και διατήρησης της παράδοσης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αριστείδη Χρυσόπουλο, την Α’ Αντιπρόεδρο Δήμητρα Μακρίδου, τον Β’ Αντιπρόεδρο Νικόλαο Ραγιά και τον Υπεύθυνο Εκδηλώσεων Βασίλη Ματζαρούδη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ