Θεσσαλονίκη: Λεκάκης πρόεδρος, Γάκης αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Επανεκλέχθηκε ο Πέτρος Λεκάκης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά από ειδική συνεδρίαση του σώματος.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Βασίλης Γάκης ενώ  γραμματέας η Χριστίνα Αρχοντή.

Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα (09/01). Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επανεξελέγη ο Πέτρος Λεκάκης από την παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Στη θέση του Αντιπροέδρου αναδείχθηκε ο Βασίλης Γάκης από τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, ενώ Γραμματέας του οργάνου επανεξελέγη η Χριστίνα Αρχοντή από την παράταξη “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον”. Ο κ. Λεκάκης δεσμεύτηκε ότι “θα συνεχίσουμε την ίδια άψογη συνεργασία που έχουμε και με τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους”. Την ανάγκη “να λειτουργήσουμε προς όφελος της πόλης” επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την εκλογή του νέου Προεδρείου. Ακολουθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πηγή: http://myportal.gr/thessaloniki-lekakis-proedros-gakis-antiproedros-toy-dimotikoy-symvoylioy/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ