«Θεσσαλονίκη Για Όλους»: Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι του Σπύρου Πέγκα

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω σήμερα τους πρώτους 20 υποψήφιους της δημοτικής κίνησης “Θεσσαλονίκη Για Όλους”. Επιλέξαμε συνειδητά τα πρώτα στελέχη της δημοτικής μας κίνησης να είναι πρόσωπα νέα στα αυτοδιοικητικά πράγματα, που προσθέτουν αξία στη δημοτική μας κίνηση. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνθρωποι που για πρώτη φορά αποφασίζουν να συμμετάσχουν ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί συναισθάνονται την ανάγκη αλλαγής στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και εξόδου από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η πόλη. Άνθρωποι νέοι στο μυαλό, με φρέσκες ιδέες, γεμάτοι έμπνευση και διάθεση να συνεισφέρουν  στην προσπάθεια αλλαγής της διοίκησης του δήμου και κατά συνέπεια αλλαγής στην πορεία της πόλης μας. Άνθρωποι που πιστεύουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα στην πόλη όπου ζούνε, κινούνται, δημιουργούν και εργάζονται. Είναι επιλογή μας να έχουμε ισχυρή παρουσία γυναικών στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης ‘’Θεσσαλονίκη Για Όλους’’ και χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα το κάνουμε πράξη», επισήμανε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας, κατά την παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Πρόκειται για 11 γυναίκες και 9 άνδρες -ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και ακαδημαϊκοί- οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετέχουν για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιοι με στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους». 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας, επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, η οποία στεγάζεται στην Casa Bianca, όπου φιλοξενείται η σημαντικότερη συλλογή έργων Θεσσαλονικέων καλλιτεχνών. 

«Η Θεσσαλονίκη διαθέτει το ανθρώπινο ταλέντο, πρόσωπα με γνώση και διάθεση, προσωπικότητες με όνειρα και επιθυμία να δημιουργήσουν μια πόλη ανθρώπινη, βιώσιμη, καθαρή, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Όλες και όλοι μαζί θα εργαστούμε για μια Θεσσαλονίκη ανοιχτή, συμπεριληπτική και εξωστρεφή. Για μια ‘’Θεσσαλονίκη Για Όλους’’. Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη εικοσάδα υποψηφίων της δημοτικής μας κίνησης, στην οποία περιλαμβάνονται στελέχη με εμπειρία στα πεπραγμένα της τοπικής διοίκησης και στην πολιτική διαχείριση», τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας, κατά την παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων.

 

Τα ονόματα των 20 πρώτων υποψηφίων (με αλφαβητική σειρά):

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ